Blogistiikkaa

Blogimaailma alkoi avautua uutena ja ihmeellisenä. Myönnän tuntevani pienoista epäluuloa blogeja kohtaan, koska se kuuluu otsikon “Tekniikka” alle. Mutta, mutta…eihän tämä taida täysin utopiaa olla.

Itse en usko kummemmin lämpeneväni tälle systeemille,muuta kuin pakon edessä eli tässä Petra-projektissa. Kaiketi blogi on toimiva systeemi ja myös helppo kanava esim. kirjoittaa muistiin prosessin vaiheita, kertoa meidän ryhmän työskentelystä ja jakaa kokemuksia. Mutta että vapaa-ajalla rustailisin jotain juttuja…enpä usko! Kuka ihmeessä niitä jaksaisi lukea?

2 Responses to “Blogistiikkaa”

  1. terhiilvonen says:

    Hei!

    Kyllä on samanlaisia ajatuksia…

  2. saarakerosuo says:

    Juuri tuota minäkin olen ihmetellyt, että miten ihmiset jaksavat vapaa-aiknsa istua koneella. Mutta ilmeisesti juju piilee siinä, että kun vuorovaikutus alkaa toimia, se on kivaa ja jotenkin palkitsevaa (?) Mutta siihen vaiheeseen pääseminen kestää varmaan aikansa.

Leave a Reply