Blokkaamisen alkutaipaleella – vai onko se hienosti bloggaamista

Pienessä päässäni pyörii monenlaisia ajatuksia; toisaalta asia kiinnostaa kovasti, koska uuden toimintakulttuurin luominen on kiinnostanut pitkän aikaa. Haluaisin mielelläni uusia välineitä opetukseen, mutta tietenkin nopeasti ja näppärästi ilman, että työtaakkani oleellisesti lisääntyy. Vaivaa olen valmis näkemään hieman! Toisaalta tulee mieleen, mistä aika kaikkeen tähän uuteen, kun nytkin jo tuntuu, että tekemistä riittää yllin kyllin.

3 Responses to “Blokkaamisen alkutaipaleella – vai onko se hienosti bloggaamista”

 1. Pia Sapman says:

  Samaa asiaa juuri mietin, että mistä aika kaikkeen tähän. Musta on kiva oppia kaikkia uusia juttuja, kunhan niistä saisi jotain hyötyä omaan työhönsä ja kuten sanoit, mielellään helposti ja nopeasti.

 2. Sippe says:

  MoikkaMinna!
  Nyt vaan iloisesti tartumme toimeen!!!
  Sippe

 3. Minna Laiho says:

  Moi Sippe!

  Nyt vain tuumasta toimeen. Sormet oikein syyhyää. torstainamennään eikä meinata. t.Minna

Leave a Reply