Blokkariksiko?

Työssäni olen vuosia “blokannutperinteisesti” eli kynäpaperisysteemillä. Toki viimeiset kymmenen vuotta tietokonetta apuna käyttäen. Eli se tieto esikoulun tulevasta tai menneestä jaksosta, mitä tällä hetkellä siirrän vanhemmille paperisena, tulisi muuttaa vain sähköiseksi. Vaikka sitten ESKARIBLOGIKSI! Ei kuulosta ollenkaan pahalta, jos vain tekniikka toimii siten, että turhautuminen ei pääse takin liepeisiin heti alkumatkasta…

3 Responses to “Blokkariksiko?”

  1. ipurossi says:

    Moikka vaan! Kyllä se siitä varmaan alkaa pikkuhiljaa luonnistua. Mun luokalla paperiset tiedotteet jää suurimmalla osalla repun pohjalle ja sit ihmetellaan, että ai, oliks tämmöstä koulussa… Tämä olis hyvä systeemi koko koulunkin tiedottamiseen! Sippe

  2. Pia Sapman says:

    Jossakin vaiheessa kokeilin sellaista systeemiä, että lähetin kaikki kotiin menevät tiedotteet sähköpostilla vanhemmille. Toimi hyvin siinä mielessä, että tieto meni varmasti perille vanhemmille, mutta joskus kävi niin, että vanhemmat unohtivat sitten kertoa tiedotteen asiat lapselle ja sitten oltiin koulussa huuli pyöreänä, että oliko se koe tänään. Jos asiat tiedottaisi blogin kautta, niin mitenköhän siinä silloin kävisi? Kuka niitä lukisi vai lukisiko kukaan?

  3. Wite says:

    Merja: Pe4rekorit oli kylle4 tuossa viime tanelva aika kiven ja kannon alla joka paikassa mutta nyt kun ne ei ilmeisesti ene4e4 oo niin kuuminta hottia, niin johan lf6ytyy kaupoista. Mukavaa, ette4 lf6ysit kans omas! :) N: Ve4reiste4 tyke4te4e4n. :) nuokku: Hui, kuulostaa je4nnitte4ve4lte4 tuo yhdistelme4 mutta ehke4 just siks myf6s kokeilemisen arvoselta. :) Emmi: Minen piittaa pipareista oikeen misse4e4n muodossa, paitsi Annasin pipareista. :) Vuoat oiskohan ollu f6f6f6 Prismasta?Satu: Se on sorja kylle4, tuo pf6yte4. Kaverin varastosta saatu. :)

Leave a Reply