Ensikokemukset bloggaamisesta

Wikit ja blogit vaan vilisee mielessä. Tällä hetkellä vielä aika hatarat mielikuvat kummastakin. Pitäisi vaan joku kerta istua alas ja ryhtyä kunnolla perehtymään asiaan, ei kai se voi mitenkään ylivoimaista olla. Jotenkin vaan ei ole vielä ollut motivaatiota asiaan, kun ei oikein pysty hahmottamaan sitä, mitä hyötyä koko bloggaamisesta voisi itselle olla.

2 Responses to “Ensikokemukset bloggaamisesta”

  1. minnalaiho says:

    Itse ajattelin, että voisin paperiversioiset (hyvä sana, ehkä eiedes suomea) viikko-ohjelmat ruveta laittamaan blogiin, josta vanhemmat ja lapset kävisivät ne lukemassa ja mahdollisesti kommentoimassa. Muistaisinko minä käydä jokapäivä katsomassa, onko kommentteja?

  2. tiinaturpeinen says:

    Hengessä ollaan. Toivon, että kolmas kerta toden sanoo ja saan lähetettyä kommenttini onnistuneesti perille! Enää en jaksa kovin pohdiskelevin sanakääntein kommentoida, mutta oman koulun ja luokan blogit ovat varmasti kehittelemisen arvoisia juttuja. Tai mitenkä olisi “omienaineidenblogit” esim. liikunnasta jne.?

Leave a Reply