Kuvien käyttö

Meillä on Ristiinassa käytössä Pedanet-sivut. Niiden käyttöönoton yhteydessä sovittiin ettei tunnistettavia kuvia oppilaista laiteta sivuille. Onko blogissa tullut ongelmia valokuvien käyttämisestä?

Sari

6 Responses to “Kuvien käyttö”

 1. Kuvien käyttö onnistuu kohtuullisen helposti wordpressissä. Voit kokeilla kuvan lisäämistä merkintääsi samassa editorissa, kuin missä äsken kirjoitettelit. Rullaa sivua hieman alemmaksi ja löydät paikan, missä voit lähettää kuvan blogisivustolle.

 2. Vielä tarkennusta tähän. Lasten kuvien käyttöön netissä tarvitaan tietty vanhempien suostumus. Tässä on ollut aikaisemmin ongelmia kun vanhemmat ovat vierastaneet ajatusta. Nyt aika on kuitenkin muuttunut tässä suhteessa. Vanhemmat antavat luvan pääsääntöisesti.

 3. Eeva says:

  Pitää pohdiskella tuo kuvien käyttö, ehkä ryhmäkuvat olisivat suhteellisen turvallisia ilman muita tunnistetietoja. Ja toimintakuvissa muutenkin ei ole yksilöt niin esillä. Selkäkuvia esim mäenlaskusta on käytetty.

 4. Marie says:

  Spare n50 motorrcpal(youknowwhatyoushouldputhere)com/nine-eagles-motor-set-ne4902004-p-1566(youknowwhatyoushouldputhere)html?zenid=75cj28ki4pte0f113tgro9obd4 Plz cdiretReplacement motor for the plane, motor itself costs 8,39 dollar and shipment is arround 3 dollar, verry cheap.Checkout our channel for a must watch fpv flight above our town.

 5. Eve says:

  That’s a slick answer to a chnlnelgiag question

 6. PhillipSnast says:

  saddiction

Leave a Reply